Nej, Ungarn har ikke en konge i dag. Ungarn har tidligere været både et kongedømme og en del af et kejserrige. I dag er Ungarn en republik med en demokratisk styreform.
Sådan har det ikke tidligere været. Ungarn havde en række ledere og storfyrster, inden de fik en egentlig konge. De første monarker af Ungarn dateres tilbage til omkring år 850 i form af Levedi og Álmos. Inden Árpád-slægten fik magten som storfyrster af Ungarn.
I år 1000 blev Stefan den første konge af Ungarn, hvor han blev kronet Sankt Stefan I. Han havde i tre år inden da været storfyrste. Efter kroningen reagerede Stefan I over Ungarn frem til 1038.
Árpád-slægten sad på magten frem til 1301, hvor Premyslid-slægten tog over i form af Wenceslaus III af Bøhmen. Her fik Ungarn, Polen, Kroatien og Bøhmen en og samme konge. Regeringstiden blev dog kort, for kongen døde allerede i 1306.
Otto fra Wittelsbach-slægten sad derefter som konge i to år, inden Anjou-slægten satte sig på tronen. Charles I, oldebarn af Stefan V, blev her konge.
De næste par hundrede år så tronen skifte mellem de forskellige slægte og forgreninger af kongeslægten, hvor de forskellige forgreninger sjældent nåede mere end to tronfølgere, inden magten skiftede hænder.
Da Habsburg-slægten i 1526 for anden gang satte sig på tronen, kom der lidt over 250 år med samme slægt ved magten på den ungarske trone. Det var dog ikke uproblematisk, for det medførte en borgerkrig, da den østrigske monark, Ferdinand I, gjorde krav på den ungarske trone.
Landet endte med at blive delt i tre, hvor den nordvestlige del kom under Ferdinands styre - og dermed reelt også østrigsk. Den centrale og sydlige del af Østrig blev i 1541 indlemmet i det osmanske rige, mens Transsylvanien blev et fyrstedømme.
Habsburg-slægten blev i 1870 til Habsburg-Lorraine. Allerede i 1867 var Ungarn blevet forenet med Østrig i en såkaldt personalunion. Unionen blev kendt som Østrig-Ungarn og bestod frem til afslutningen på Første Verdenskrig i 1918.